

ארץ כנען – מסעדת שף, גלילי, ישראלי, דגים, בשרים, שוק איכרים, אירועים, כשר למהדרין
מסעדת ארץ כנען הכשרה למהדרין בראש פינה מונהגת על ידי שף אילן מזרחי, שפיתח תפריט יוצא דופן בו כל מנה עשויה מחומרי גלם מקומיים וטריים. התפריט של מסעדת דגים זו מותאם לאווירת האירוע, ויכול להתבסס על מנות מהעולם האיטלקי, האסייתי וכמובן – היהודי ישראלי. ארץ כנען בצפון מתגאה באווירה ובשירות שהיא מעניקה, ובשוק האיכרים המקומי מידי שישי. מומלץ להגיע וליהנות מתוצרת איכותית ומקומית!


לונה ביסטרו – ערבי, ביסטרו, מסעדת שף, בשרים, דגים, ביתי, תבשילים, ים תיכוני, אירועים
לונה ביסטרו היא מסעדת דגים בנצרת. המסעדה מציעה מנות נצרתיות אותנטיות, הנעשות מפרודוקטים מקומיים טריים. המסעדה מעוצבת בסטייל מודרני ואסתטי עם אלמנטים דקורטיביים המשקפים את נצרת. מוזמנים לחוויה קולינארית אותנטית, שכדאי לנסות לפחות פעם בחיים.


בני הדייג – ראשון לציון – דגים, בשרים, מסעדת חוף
מצפון עד דרום, מהים התיכון ועד הים הכספי השמועה על ממלכת הדגים האגדית ממשיכה להכות גלים. בעקבות ההצלחה פתחה הרשת סניף נוסף, הפעם בחוף הים הקסום של ראשון לציון! את סוד הקסם של המסעדה מכירים המוני סועדים במשך שלושה עשורים: דג הזהב מהאגדה המפורסמת מילא 3 משאלות עבור דייג אחד בלבד. נאמנה למסורת, מסעדת בני הדייג בראשון לציון ממלאת מידי יום משאלות של המוני סועדים שנפשם חשקה בסעודה מהאגדות.


סנט ג’ורג’ – דגים, פירות ים, בשרים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


לוצ’נה – דגים, חלבי, מסעדת שף, איטלקי, ארוחות בוקר, גורמה
מסעדת דגים מרהיבה ביופייה, השוכנת באחד המבנים הקסומים בממילא. ביתה של מסעדת לוצ’נה הוא מבנה אבן עתיק שנבנה בתקופה העות’מאנית בירושלים, ומפגיש את הסועדים עם בניית הפאר המוסלמית. המסעדה הכשרה למהדרין בירושלים מתהדרת בתפריט על טהרת המטבח האיטלקי. התפריט החלבי של לוצ’נה כולל פסטות, קינוחים תוצרת בית וטעמים נוספים שעושים שמח: בלב ובבטן.


קיקה – אסיאתי, סושי, בשרים, דגים
מסעדת קיקה היא מסעדת שף אסייתית כשרה השוכנת בקרית גת. בתפריט העשיר של קיקה תוכלו למצוא גם מנות דגים בסגנונות שונים למשל אגרול דג, אצבעות סלמון, מוקפץ עם נתחי סלמון, פילה סלמון, לברק שלם, לחמניית באן עם סלמון פריך, סושי עם דגים ועוד..


המבשלה – מבשלת בירה, בר ואוכל, בר מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
יצרנו עבורכם מקום מושלם בו אפשר ליהנות עם חברים מכוס או שתיים של בירה מקומית ייחודית לצד תפריט איכותי ומעניין. כבר בכניסה ניתן לחוש באווירתו המיוחדת של המקום, העיצוב ייחודי ומזמין, כך שתזכו לחוויה כוללת מושלמת. שימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, כולל לתת, שמרים וכשות הישר מאירופה ושיטות בישול ותסיסה מבוקרות, הופכות אותנו לבית חם לאוהבי הבירה.


לימאני – מסעדת שף, ים תיכוני, בר, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.


נויה – גורמה, מסעדת שף
בלב ליבה של ירושלים שוכנת נויה, מסעדת שף כשרה למהדרין בהשגחת בד”צ קהילות, המצויה במרחק הליכה מהעיר העתיקה. הבשורה הגדולה של נויה מפגישה את טעמי המטבח העילי עם החך של שומרי הכשרות בירושלים והסביבה. במטבח המסעדה רוקחים מנות שנעות בין המטבח הצרפתי לתשוקה הים תיכונית. ההנאה הקולינארית של נויה עטופה בבניין עתיק ומרהיב ובעיצוב שובה עין, שמשלימים חוויה בלתי נשכחת.


התרנגול הכחול – מסעדת שף, פיוז’ן, איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, אירועים
השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.


פופינה – מסעדת שף, בשרים, דגים, פירות ים
מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.


claro – ים תיכוני, דגים, פירות ים, בשרים, איטלקי, מסעדת שף
Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל


חצר גולדמן – דגים, ארוחות בוקר, בשרים, מסעדת שף, פירות ים
מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.


מסעדת צ’לו – איטלקי, בשרים, דגים, ים תיכוני, מסעדת שף, פירות ים
צ’לו היא מסעדה איטלקית בירושלים, עם אווירה שמזכירה כפר דייגים איטלקי. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה אבן המשובץ במראות ססגוניים. בלב החוויה פרי דמיונו הפורה של השף והבעלים של מסעדת צ’לו, עדי כהן, מצוי תפריט על טהרת טעמי צפון איטליה. בין מנעמי התפריט תוכלו למצוא מבחר מתאבנים, פסטות משובחות ונתחי בשר מובחרים. גלידות תוצרת בית, עוגות ומבחר קינוחים איטלקיים יחתמו חוויה מתוקה.


פולי – מסעדת שף , איטלקי, דגים, חלבי
בליבה של שכונת בקעה בירושלים מסתתרת לה ‘פולי’, מסעדה איטלקית חלבית כשרה למהדרין הממוקמת בתוך בית ערבי עתיק בעל היסטוריה רבת שנים. לפולי חצר מרווחת המקורה בחורף עם צמחיה רבה ושיח פסיפלורה משמשים לה כתקרה טבעית.


אוליב אנד פיש – דגים, בשרים, מסעדת שף
מסעדת אוליב אנד פיש מביאה בשורה חדשה לנוף המסעדות בירושלים. המסעדה הפכה לנקודת מפגש בין מסורתי למודרני, בין מזרח למערב. המרפסת של המסעדה תורמת את שלה ומשקיפה לנופיה הקסומים של עיר הבירה. התפריט הכשר של אוליב אנד פיש משלב טעמים אירופאים עם הנאות ים תיכוניות מענגות – מסלטים ומנות אנטיפסטי ועד לדגי ים ובשרים מגרים.


טרסה – מסעדות שף, איטלקי, דגים, חלבי
המחפשים מסעדות בירושלים שמרחיבות לב ונשימה, נהנים במסעדת טרסה גם מתפריט אירועים כשר שמורכב ממיטב התוצרת. דגי הים טריים, הגבינות מגיעות לפתח המסעדה ממשקי בוטיק מובחרים והפסטות והלחמים כולם תוצרת בית. התוצאה שמתקבלת היא חוויה משכרת – גם בגלל המיקום המשקיף על נופי עיר הבירה וגם בגלל החוויה הקולינארית המרשימה.


אדמה בקתה קולינרית – ביסטרו, ארוחות בוקר, בשרים, דגים, מסעדת שף, פירות ים
“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.


פוקצ’ה – דגים, בשרים, מסעדת שף
מסעדת “פוקצ’ה” נוסדה בשנת 2004. זוהי מסעדה איטלקית, ים תיכונית עם נגיעה אישית. מסעדת שף, שנבנית על חומרי גלם מקומיים ומתבססת על תפריט דינמי עונתי. רב התבשילים המוגשים במסעדה, יוצאים מהטאבון ונעשים מרגע ההזמנה.
מתחם "גן הצפון", תחנת דלק דור-אלון על כביש 99, בין קיבוץ מעין ברוך לקיבוץ הגושרים.
04-6904474


יקוטה – מרוקאי, בשרים, דגים, מסעדת שף
“יקוטה” הבאר-שבעית היא מסעדה מרוקנית יפהפייה, שמתגאה בניסיון וותק בן למעלה מ-40 שנה! התפריט של “יקוטה” רחב ומגוון, ועשיר במאכלים מרוקניים המבוססים על תהליך בישול איטי וארוך בכליי טאג’ין, וכן במאכלים שניצלו על-גבי גריל ים-תיכוני.