

הזקן והים נמל יפו – ים תיכוני, בשרים, דגים, פירות ים
הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.
הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


FRAME – בר-מסעדה, ארוחות בוקר, בית קפה, בר, בשרים, פירות ים
את החוויה של פריים מרכיב פסיפס שלם של ניגודים, שמשלימים זה את זה ומאפשרים למבלים ליהנות מבילוי נוסח מנהטן (או לונדון) בלב תל אביב. מסעדת פריים היא צומת המפגיש סטייל עם החדשנות (כולל אולם קולנוע פרטי), וטעמים מערביים עם ניחוחות אסייתיים. התפריט של המסעדה התל אביבית נע בין סושי עטור פרסים לבין בשרים משובחים, בין סלטים עשירים לדגה טרייה ועוד.


הדיינר של גוצ’ה – אמריקאי, Take Away, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
ב”דה דיינר” – הדיינר של גוצ’ה – ממתינים לכם שני ברים ארוכים, האחד לאוהבי המטבח והריחות והשני לחובבי הבירות והאלכוהול. יש גם “בוטים” מדליקים, ישיבה צפופה וקומה שנייה שצופה על הסצנה. המקום מעוצב בסגנון רטרו מגניב ועכשווי, ומתכתב בחינניות עם הדיינרים האמריקאים בסטייל ובטעמים.


טורקיז – בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים, על הים
מסעדת ‘טורקיז’ קיימת משנת 1991 ושוכנת בפרויקט סי אנד סאן בצפון תל אביב, ממש בסמוך לקו המים. הסועדים נהנים מתצפית מרהיבה אל הים שמשלימה את החוויה הים תיכונית המאפיינת את המסעדה. עיקר גאוותנו היא על איכות חומרי הגלם בהם אנו משתמשים, המצטיינים בטריות ואיכות עילאית.


לה שוק – ביסטרו, ביתי, בשרים, דגים, פירות ים, צמחוני/טבעוני
בלב ההתרחשות האורבנית של תל אביב שוכנת לה שוק, שמביאה את הצבעים, הריחות והטעמים של פעם אליכם לצלחת. המסעדה בתל אביב שוכנת בכיכר דיזנגוף ועטופה באווירה שורשית עם נעימות ים תיכוניות וחפצי נוי נוסטלגיים. מתוך המטבח הפתוח של מסעדת לה שוק, המאפשר לסועדים לראות לנגד עיניו את האוכל שינחת על שולחנם קורם עור וגידים – יוצאות מנות אותנטיות עם טעם של פעם.


באקפיקו – איטלקי, ביסטרו, ביתי, בר, בר מסעדה, בשרים, חלבי, פיצה
במסעדת באקפיקו, השוכנת בליבה של שכונת נוה צדק הותיקה, תמצאו מטבח סיציליאני מודרני עם אינטרפטציות ישראליות עדכניות ולא פחות חשוב מכך, טעימות.
ביסודות המטבח הסיציליאני של באקפיקו תמצאו את מיטב חומרי הגלם הנהוגים במטבח המגוון ומנעד של מרכיבים ההופכים כל ארוחה – לחוויה.


יוליה בנמל – ביסטרו, אירועים, בר מסעדה, בשרים, דגים, ים תיכוני, פירות ים
מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.


פולי בר – בר, בר ואוכל, בר יין, בר מסעדה, בר שכונתי, דאנס בר
פולי בר הוא בר ברוטשילד שם תמצאו אווירה מושלמת להעביר את הערב, מגוון אוכל ושתייה, וכמוכן צוות המקום המדהים שיקבל אתכם בשמחה. לרשות האורחים חנייה גדולה וצמודה לפולי.


סנט ג’ורג’ – דגים, פירות ים, בשרים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.