מסעדת ארץ כנען הכשרה למהדרין בראש פינה מונהגת על ידי שף אילן מזרחי, שפיתח תפריט יוצא דופן בו כל מנה עשויה מחומרי גלם מקומיים וטריים. התפריט של מסעדת דגים זו מותאם לאווירת האירוע, ויכול להתבסס על מנות מהעולם האיטלקי, האסייתי וכמובן – היהודי ישראלי. ארץ כנען בצפון מתגאה באווירה ובשירות שהיא מעניקה, ובשוק האיכרים המקומי מידי שישי. מומלץ להגיע וליהנות מתוצרת איכותית ומקומית!

דרך הגליל, ראש פינה

077-997680

לונה ביסטרו היא מסעדת דגים בנצרת. המסעדה מציעה מנות נצרתיות אותנטיות, הנעשות מפרודוקטים מקומיים טריים. המסעדה מעוצבת בסטייל מודרני ואסתטי עם אלמנטים דקורטיביים המשקפים את נצרת. מוזמנים לחוויה קולינארית אותנטית, שכדאי לנסות לפחות פעם בחיים.

תופיק זיאד 53, ביג פאשן, נצרת

04-8888626

מצפון עד דרום, מהים התיכון ועד הים הכספי – השמועה על ממלכת הדגים האגדית ממשיכה להכות גלים. בעקבות ההצלחה פתחה הרשת סניף נוסף, הפעם בחוף הים הקסום של ראשון לציון! את סוד הקסם של המסעדה מכירים המוני סועדים במשך שלושה עשורים: דג הזהב מהאגדה המפורסמת מילא 3 משאלות עבור דייג אחד בלבד. נאמנה למסורת, מסעדת בני הדייג בראשון לציון ממלאת מידי יום משאלות של המוני סועדים – שנפשם חשקה בסעודה מהאגדות.

ראשון לציון, חוף 4X4

073-7592968

סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.

לואי פסטר 5, יפו

077-9975976

מסעדת דגים מרהיבה ביופייה, השוכנת באחד המבנים הקסומים בממילא. ביתה של מסעדת לוצ’נה הוא מבנה אבן עתיק שנבנה בתקופה העות’מאנית בירושלים, ומפגיש את הסועדים עם בניית הפאר המוסלמית. המסעדה הכשרה למהדרין בירושלים מתהדרת בתפריט על טהרת המטבח האיטלקי. התפריט החלבי של לוצ’נה כולל פסטות, קינוחים תוצרת בית וטעמים נוספים שעושים שמח: בלב ובבטן.

 

ממילא 8, ירושלים

073-7027315

מסעדת קיקה היא מסעדת שף אסייתית כשרה השוכנת בקרית גת. בתפריט העשיר של קיקה תוכלו למצוא גם מנות דגים בסגנונות שונים למשל אגרול דג, אצבעות סלמון, מוקפץ עם נתחי סלמון, פילה סלמון, לברק שלם, לחמניית באן עם סלמון פריך, סושי עם דגים ועוד..

מלכי ישראל 178, מתחם יישפרו סנטר, קרית גת

08-6898071 | 1-700-707708

יצרנו עבורכם מקום מושלם בו אפשר ליהנות עם חברים מכוס או שתיים של בירה מקומית ייחודית לצד תפריט איכותי ומעניין. כבר בכניסה ניתן לחוש באווירתו המיוחדת של המקום, העיצוב ייחודי ומזמין, כך שתזכו לחוויה כוללת מושלמת. שימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, כולל לתת, שמרים וכשות הישר מאירופה ושיטות בישול ותסיסה מבוקרות, הופכות אותנו לבית חם לאוהבי הבירה.

האורגים 2, איזור התעשייה, אילת

077-2318036

לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.

נמל קיסריה, קיסריה

04-6100022

בלב ליבה של ירושלים שוכנת נויה, מסעדת שף כשרה למהדרין בהשגחת בד”צ קהילות, המצויה במרחק הליכה מהעיר העתיקה. הבשורה הגדולה של נויה מפגישה את טעמי המטבח העילי עם החך של שומרי הכשרות בירושלים והסביבה. במטבח המסעדה רוקחים מנות שנעות בין המטבח הצרפתי לתשוקה הים תיכונית. ההנאה הקולינארית של נויה עטופה בבניין עתיק ומרהיב ובעיצוב שובה עין, שמשלימים חוויה בלתי נשכחת.

שלומציון המלכה 3, ירושלים

077-2307590

השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.

ניסים אלוני 10, קניון G, תל אביב

03-5443349

מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.

 

 

אחד העם 3, תל אביב

03-5757477

Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל

דוד אלעזר 30, תל אביב

03-6017777

מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.

נחום גולדמן 6, תל אביב

03-6822111

צ’לו היא מסעדה איטלקית בירושלים, עם אווירה שמזכירה כפר דייגים איטלקי. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה אבן המשובץ במראות ססגוניים. בלב החוויה פרי דמיונו הפורה של השף והבעלים של מסעדת צ’לו, עדי כהן, מצוי תפריט על טהרת טעמי צפון איטליה. בין מנעמי התפריט תוכלו למצוא מבחר מתאבנים, פסטות משובחות ונתחי בשר מובחרים. גלידות תוצרת בית, עוגות ומבחר קינוחים איטלקיים יחתמו חוויה מתוקה.

 

 

בן סירא 18, ירושלים

02-6251132

בליבה של שכונת בקעה בירושלים מסתתרת לה ‘פולי’, מסעדה איטלקית חלבית כשרה למהדרין הממוקמת בתוך בית ערבי עתיק בעל היסטוריה רבת שנים. לפולי חצר מרווחת המקורה בחורף עם צמחיה רבה ושיח פסיפלורה משמשים לה כתקרה טבעית.

 

 

יהודה 1, ירושלים

02-6714888

מסעדת אוליב אנד פיש מביאה בשורה חדשה לנוף המסעדות בירושלים. המסעדה הפכה לנקודת מפגש בין מסורתי למודרני, בין מזרח למערב. המרפסת של המסעדה תורמת את שלה ומשקיפה לנופיה הקסומים של עיר הבירה. התפריט הכשר של אוליב אנד פיש משלב טעמים אירופאים עם הנאות ים תיכוניות מענגות – מסלטים ומנות אנטיפסטי ועד לדגי ים ובשרים מגרים.

 

 

ז'בוטינסקי 2, ירושלים

077-9974633

המחפשים מסעדות בירושלים שמרחיבות לב ונשימה, נהנים במסעדת טרסה גם מתפריט אירועים כשר שמורכב ממיטב התוצרת. דגי הים טריים, הגבינות מגיעות לפתח המסעדה ממשקי בוטיק מובחרים והפסטות והלחמים כולם תוצרת בית. התוצאה שמתקבלת היא חוויה משכרת – גם בגלל המיקום המשקיף על נופי עיר הבירה וגם בגלל החוויה הקולינארית המרשימה.

 

 

ש.א נכון 6, ירושלים

02-6719796

“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.

מעלה הראשונים 8, זכרון יעקב

04-6293183

מסעדת “פוקצ’ה” נוסדה בשנת 2004. זוהי מסעדה איטלקית, ים תיכונית עם נגיעה אישית. מסעדת שף, שנבנית על חומרי גלם מקומיים ומתבססת על תפריט דינמי עונתי. רב התבשילים המוגשים במסעדה, יוצאים מהטאבון ונעשים מרגע ההזמנה.

מתחם "גן הצפון", תחנת דלק דור-אלון על כביש 99, בין קיבוץ מעין ברוך לקיבוץ הגושרים.

04-6904474

“יקוטה” הבאר-שבעית היא מסעדה מרוקנית יפהפייה, שמתגאה בניסיון וותק בן למעלה מ-40 שנה! התפריט של “יקוטה” רחב ומגוון, ועשיר במאכלים מרוקניים המבוססים על תהליך בישול איטי וארוך בכליי טאג’ין, וכן במאכלים שניצלו על-גבי גריל ים-תיכוני.

מורדי הגטאות 27, באר שבע

050-7949495