

ארץ כנען – מסעדת שף, גלילי, ישראלי, דגים, בשרים, שוק איכרים, אירועים, כשר למהדרין
מסעדת ארץ כנען הכשרה למהדרין בראש פינה מונהגת על ידי שף אילן מזרחי, שפיתח תפריט יוצא דופן בו כל מנה עשויה מחומרי גלם מקומיים וטריים. התפריט של מסעדת דגים זו מותאם לאווירת האירוע, ויכול להתבסס על מנות מהעולם האיטלקי, האסייתי וכמובן – היהודי ישראלי. ארץ כנען בצפון מתגאה באווירה ובשירות שהיא מעניקה, ובשוק האיכרים המקומי מידי שישי. מומלץ להגיע וליהנות מתוצרת איכותית ומקומית!


FRAME – בר-מסעדה, ארוחות בוקר, בית קפה, בר, בשרים, פירות ים
את החוויה של פריים מרכיב פסיפס שלם של ניגודים, שמשלימים זה את זה ומאפשרים למבלים ליהנות מבילוי נוסח מנהטן (או לונדון) בלב תל אביב. מסעדת פריים היא צומת המפגיש סטייל עם החדשנות (כולל אולם קולנוע פרטי), וטעמים מערביים עם ניחוחות אסייתיים. התפריט של המסעדה התל אביבית נע בין סושי עטור פרסים לבין בשרים משובחים, בין סלטים עשירים לדגה טרייה ועוד.


ארסטו – איטלקי, ארוחות בוקר, דגים, חלבי, פיצה, פסטות, אירועים, על הים
“ארסטו” היא מסעדה חלבית כשרה שתיקח אתכם לגיחה קולינרית חלומית באיטליה. המסעדה שוכנת בגן הלאומי של קיסריה, בלב ההיסטוריה והעתיקות, עם נוף מהפנט לים, אווירה משפחתית וייחודית ותפריט גורמה עדכני ומגוון בניצוחה של השפית חלי בן נעים. “ארסטו” מציעה תפריט כשר חלבי, עשיר בטעמים וניחוחות ביבוא אישי מאיטליה החל מארוחות בוקר מענגות, מנות צבעוניות ומפתיעות ועד גלידות ומילקשייקים שחותמים את הארוחה בדרך מתוקה.


מסעדת הצל-בנים – ים תיכוני, בשרים, גורמה, דגים, כשר, אירועים
“מסעדת הצל-בנים” היא מסעדה ים תיכונית אותנטית כשרה למהדרין, השוכנת בלב נמל קיסריה, אל מול שובר הגלים העתיק ובין שרידי העיר הצלבנית.”מסעדת הצל-בנים” היא מוסד קולינרי מוביל המגיש תפריט עשיר בכל הטוב שיש לים להציע, במחירים נוחים ואווירה חלומית. מטבח המקום מגיש את השילוב המדויק של מטבח ים תיכוני בקריצה ישראלית שובבה, עם שימוש בחומרי גלם מקומיים וטריים ותפריט אלכוהול עשיר להשלמת חוויה קולינרית מעולה.


לונה ביסטרו – ערבי, ביסטרו, מסעדת שף, בשרים, דגים, ביתי, תבשילים, ים תיכוני, אירועים
לונה ביסטרו היא מסעדת דגים בנצרת. המסעדה מציעה מנות נצרתיות אותנטיות, הנעשות מפרודוקטים מקומיים טריים. המסעדה מעוצבת בסטייל מודרני ואסתטי עם אלמנטים דקורטיביים המשקפים את נצרת. מוזמנים לחוויה קולינארית אותנטית, שכדאי לנסות לפחות פעם בחיים.


הסוכה הלבנה – דגים, בשרים, אולמות וגני אירועים, על האש, פירות ים
אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.


אחלה – בשרים, גריל, המבורגר, על האש, שיפודים, דגים
נופשים באילת הקסומה? מתגוררים באילת שוקקת החיים? אחת מנקודות העצירה שלכם באילת התוססת חייבת להיות במסעדת אחלה שהיא מסעדת דגים לתפארת, כשרה ומעולה, הנמצאת במתחם החמאם שבאילת. בתפריט השף תתענגו על מבחר מרשים של דגים איכותיים וטריים, המוגשים כיד המלך.


יוליה בנמל – ביסטרו, אירועים, בר מסעדה, בשרים, דגים, ים תיכוני, פירות ים
מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.


בני הדייג – ראשון לציון – דגים, בשרים, מסעדת חוף
מצפון עד דרום, מהים התיכון ועד הים הכספי השמועה על ממלכת הדגים האגדית ממשיכה להכות גלים. בעקבות ההצלחה פתחה הרשת סניף נוסף, הפעם בחוף הים הקסום של ראשון לציון! את סוד הקסם של המסעדה מכירים המוני סועדים במשך שלושה עשורים: דג הזהב מהאגדה המפורסמת מילא 3 משאלות עבור דייג אחד בלבד. נאמנה למסורת, מסעדת בני הדייג בראשון לציון ממלאת מידי יום משאלות של המוני סועדים שנפשם חשקה בסעודה מהאגדות.


סנט ג’ורג’ – דגים, פירות ים, בשרים ביפו העתיקה
סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.


הזקן והים נמל יפו – ים תיכוני, בשרים, דגים, פירות ים
הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.
הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.


טאטי יהוד
מסעדה איטלקית, דגים, בשרים
מסעדת דגים עם ניחוח איטלקי הנמצאת בהאנגר ביהוד. בטאטי יהוד תוכלו להנות ממנות דגים מגוונות, מסביצ’ה כמנה ראשונה ועד פילה סלמון כמנה עיקרית, או פילה דג ים על מצע ניוקי. לצד תפריט האוכל, בטאטי יהוד תמצאו תפריט יינות עשיר, בירות וקוקטיילים מיוחדים. בואו להנות ממסעדה איכותית, עם אווירה משפחתית ושירות מלב אל לב


לוצ’נה – דגים, חלבי, מסעדת שף, איטלקי, ארוחות בוקר, גורמה
מסעדת דגים מרהיבה ביופייה, השוכנת באחד המבנים הקסומים בממילא. ביתה של מסעדת לוצ’נה הוא מבנה אבן עתיק שנבנה בתקופה העות’מאנית בירושלים, ומפגיש את הסועדים עם בניית הפאר המוסלמית. המסעדה הכשרה למהדרין בירושלים מתהדרת בתפריט על טהרת המטבח האיטלקי. התפריט החלבי של לוצ’נה כולל פסטות, קינוחים תוצרת בית וטעמים נוספים שעושים שמח: בלב ובבטן.


פולי בר – בר, בר ואוכל, בר יין, בר מסעדה, בר שכונתי, דאנס בר
פולי בר הוא בר ברוטשילד שם תמצאו אווירה מושלמת להעביר את הערב, מגוון אוכל ושתייה, וכמוכן צוות המקום המדהים שיקבל אתכם בשמחה. לרשות האורחים חנייה גדולה וצמודה לפולי.


קיקה – אסיאתי, סושי, בשרים, דגים
מסעדת קיקה היא מסעדת שף אסייתית כשרה השוכנת בקרית גת. בתפריט העשיר של קיקה תוכלו למצוא גם מנות דגים בסגנונות שונים למשל אגרול דג, אצבעות סלמון, מוקפץ עם נתחי סלמון, פילה סלמון, לברק שלם, לחמניית באן עם סלמון פריך, סושי עם דגים ועוד..


המבשלה – מבשלת בירה, בר ואוכל, בר מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
יצרנו עבורכם מקום מושלם בו אפשר ליהנות עם חברים מכוס או שתיים של בירה מקומית ייחודית לצד תפריט איכותי ומעניין. כבר בכניסה ניתן לחוש באווירתו המיוחדת של המקום, העיצוב ייחודי ומזמין, כך שתזכו לחוויה כוללת מושלמת. שימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, כולל לתת, שמרים וכשות הישר מאירופה ושיטות בישול ותסיסה מבוקרות, הופכות אותנו לבית חם לאוהבי הבירה.


לימאני – מסעדת שף, ים תיכוני, בר, בר-מסעדה, בשרים, דגים, פירות ים
לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.


לה שוק – ביסטרו, ביתי, בשרים, דגים, פירות ים, צמחוני/טבעוני
בלב ההתרחשות האורבנית של תל אביב שוכנת לה שוק, שמביאה את הצבעים, הריחות והטעמים של פעם אליכם לצלחת. המסעדה בתל אביב שוכנת בכיכר דיזנגוף ועטופה באווירה שורשית עם נעימות ים תיכוניות וחפצי נוי נוסטלגיים. מתוך המטבח הפתוח של מסעדת לה שוק, המאפשר לסועדים לראות לנגד עיניו את האוכל שינחת על שולחנם קורם עור וגידים – יוצאות מנות אותנטיות עם טעם של פעם.


נויה – גורמה, מסעדת שף
בלב ליבה של ירושלים שוכנת נויה, מסעדת שף כשרה למהדרין בהשגחת בד”צ קהילות, המצויה במרחק הליכה מהעיר העתיקה. הבשורה הגדולה של נויה מפגישה את טעמי המטבח העילי עם החך של שומרי הכשרות בירושלים והסביבה. במטבח המסעדה רוקחים מנות שנעות בין המטבח הצרפתי לתשוקה הים תיכונית. ההנאה הקולינארית של נויה עטופה בבניין עתיק ומרהיב ובעיצוב שובה עין, שמשלימים חוויה בלתי נשכחת.


התרנגול הכחול – מסעדת שף, פיוז’ן, איטלקי, בשרים, דגים, פירות ים, אירועים
השף שאול בן אדרת עומד בראשה של מסעדת התרנגול הכחול, בצפון תל אביב (קניון G). המסעדה מציעה תפריט עשיר, אווירה חמה וביתית יחד עם חוויה אורבנית לצד המגדלים ואפשרויות בילוי רבות בסגנונות שונים. התפריט של התרנגול הכחול מותאם לכל שעה ביום – ארוחה עסקית, תפריט צהריים וערב.


שצ’ופק – דגים, Take Away, פירות ים
הכוכבים האמיתיים של מסעדת שצ’ופק הם הדגים. במקום תפריט סטנדרטי, הצוות של מסעדת הדגים יעניין אתכם כל הזמן במגוון מנות מתחלפות. בשצ’ופק, מסעדת דגים שנולדה בשנת 1900, הסועדים מרכיבים את המנה בעצמם באמצעות בחירת סוג הדג ואופן ההכנה.


לבנוני, בשרים, דגים, אירועים
ביירות הנמצאת בראשון לציון היא מסעדה המבוססת על מאכליו של המטבח הלבנוני – המגוון והמרתק ביותר במטבחי המזרח התיכון. כמו כן, במקום ניתן לערוך אירועים מושקעים ומפנקים במיוחד, המתאימים לעד 150 אורחים ומבלים ולכל סוג של אירוע. ניתן גם לחגוג אירועים בחדר VIP עד 40 איש.


אג’נדה – איטלקי, ארוחות בוקר, סושי,
אג’נדה קפה בר וסושי היא מסעדה בקיסריה שפועלת כבר מזה שנים ומוכיחה שוב ושוב לאורחיה כי שילוב המטבחים האיטלקי והיפני מייצר פשוט חוויה קולינרית מהממת. “אג’נדה” הכשרה מציעה מקום לקפה טוב, לארוחות בוקר, לעסקיות ולמנות טבעוניות ותאפשר לכם ישיבה במרפסת מול נוף משגע לים היפהפה, ובר אלכוהול וקוקטיילים הפועל 24 שעות ביממה.


פרדיסו שרונה – בית קפה-מסעדה, בית קפה, חלבי
מתחם שרונה בתל אביב הפך בשנים האחרונות לאזור בילויים לוהט ויפהפה. לבית הקפה ומסעדת דגים פרדיסו שרונה השוכנת בלב המתחם תפריט חלבי כשר ונהדר שבו מככבים פסטות ולזניות, סלטים וקישים, פיצות ריחניות ומנות דגים מושקעות ונדירות באיכותן. בפרדיסו שרונה תוכלו גם לערוך אירוע מקסים בהתאמה אישית לעד 80 אורחים.