מסעדת אירועים השוכנת בהרצליה ומביאה אליכם לאירוע את תרבות האוכל היפנית – על שלל מרכיביה. מעבר לרקיחת טעמם מסורתיים מהמזרח, חלק בלתי נפרד מהחוויה הקולינארית של קיוטו הוא ההקפדה על אסתטיקה, בתוך הצלחת ומחוצה לה.

אריה שנקר 7, הרצליה

09-9587770‭

הסניף החדש של המסעדה, הזקן והים נמל יפו, מציע את כל היתרונות האהובים של אחיו הבכור, אבל באווירת הנמל הייחודית והקסומה. הסניף רחב ידיים במיוחד, וזכה בעיצוב חדשני בסטנדרטים אדריכליים בינלאומיים. המקום יכול לארח עד 700 סועדים ומציע מקומות ישיבה בתוך חלל המסעדה העצום, או בשטחי החוץ המוצלים או באלו המאפשרים הנאה מליטוף השמש – שם מספק הים תפאורה נהדרת לסעודה.

הזקן והים סניף הנמל מציע לכם גם חדר פרטי לאירועים מיוחדים, שבו ניתן לארח עד 55 מוזמנים לסעודה מלכותית וחוויה מקורית ובלתי נשכחת.

רציף העלייה השניה 101, תל אביב יפו

077-9968319

מסעדת הדגים הוותיקה בירושלים מזמינה אתכם ליהנות מהנאות חך שמהלכות קסם על המוני סועדים למעלה מארבעה עשורים. מסעדת דולפין ים הירושלמית מתמחה בדגים ופירות ים, שאת הכנתם היא שדרגה ברבות השנים לדרגה של אמנות. התפריט של המסעדה מכיל מנות דגה לצד בשרים עסיסיים – כולם מחומרי גלם טריים, מוגשים בנדיבות ובאהבה ע”י צוות המלצרים המסור של המסעדה. אפשר לחגוג במסעדה אירועים לעד 60 משתתפים.

 

 

שמעון בן שטח 9, ירושלים

073-7598522

בבני הדייג יושבים במרחק נגיעה מהים ונהנים מכל הטוב שבו. במסעדת הדגים ששוכנת בנמל תל אביב מתחילים את הסעודה עם סלטי הבית שפותחים את התיאבון. לאחר מכן מקבלים החלטה לא פשוטה: לבחור בדגים ופירות ים מובחרים וטריים, או בבשרים עסיסיים.

 

 

יורדי הסירה 1, נמל תל אביב

073-7585695

אלגנטיות, חלל מרווח ועיצוב מושקע, שירות מקצועי ואדיב, הים הכחול שממול המשלים את התפאורה הציורית – לקהל המגוון שמגיע יש מכנה משותף מרכזי אחד; כולם יודעים להעריך מקום איכותי שמשקיע באורחיו ומעריכים אוכל טוב ואנין. מטבח המסעדה מציע מגוון עצום של בשרים, דגים ופירות ים בשילוב הסגנונות הים תיכוניים והאירופאים- תפריט עשיר ועסיסי שלא ישאיר אף אחד אדיש.

יורדי הסירה 1, תל אביב

03-5464747

בין סמטאות יפו העתיקה לשוק הפשפשים שוכנת מסעדת “שבתאי היפה”- מהותיקות במסעדות הדגים ופירות הים ביפו תל אביב, למעלה מ 40 שנה. את האוכל של “שבתאי היפה” מכינים במטבח המסעדה ממוצרים טריים בלבד, עם דגש על מאכלי ים שעד לפני זמן מה עוד שחו במי הים התיכון הסמוך.

 

 

החלפנים 7, יפו (יפו העתיקה)

077-7299460

את מסעדת הדגים האילתית “המפלט האחרון” כולם מכירים, ואוהבים, וכבר היה מי שאמר “ביקרת באילת ולא אכלת במפלט האחרון – כאילו לא היית באילת”.

 

 

חוף אלמוג, אילת

08-6372437

חצר איטלקייה קסומה ובר במרכזה, המציעה מגוון בשרים ומאכלי ים בניחוח טוסקנה. בתפריט תמצאו פירות ים, דגים ובשרים מובחרים, מבחר עצום של מנות ראשונות וכמובן פסטה, המיוצרת במקום בשילובים וטעמים מכל העולם

 

 

תרשיש 7, אילת

08-6345111

מוסד קולינארי נחשב באילת, שכמו יין טוב הולך ומשתבח עם השנים. לצד העיצוב המוקפד, המסעדה באילת מתמחה בהכנת נתחי בשר מובחרים המיושנים במקום ובספיישלים מענגים מבית היוצר של השף הססגוני טל הרשקוביץ. בנוסף, מבחר משכר חושים של יינות משובחים.
בפדרו מזמינם אתכם לחגוג בתחומי המסעדה ובגינה הסמוכה אירועי גורמי בלתי נשכחים.

שד' יעלים 14, אילת

08-6379504

מסעדת פאגו פאגו פועלת בעיר אילת מאז 1986 והצליחה לבסס את מעמדה בעיר כמוסד קולינרי מוביל. תפריט המסעדה כולל מאכלי ים, דגים וסושי בר איכותי לצד מנות בשר נבחרות. על מטבח המסעדה מנצח שף צעיר ומוכשר המשלב את מיטב המטבח הים תיכוני עם השפעות מהמטבח הצרפתי והאיטלקי.

 

 

מרינה אילת

08-6372526

מסעדת הדגים המיתולוגית אידי דגים מאפשרת לכם להפליג למחוזות קסומים, וליהנות מכל הטוב שיש לים הכחול להציע במסגרת בילוי יוקרתי. המסעדה מעוצבת כספינה ענקית המשופעת באינספור חפצים הלקוחים מעולמם של יורדי הים – מתמונות והגאי עץ ועד עוגנים ודגים מפוחלצים.

הבושם 6, אשדוד

08-8524313

מסעדת מרקטו השוכנת בעכו העתיקה הוקמה ע”י השף עומר שחר, שמביא לתחומי הבזאר מנות בניחוח איטלקי- ים תיכוני, המתבשלות לאיטן בטאבון מיוחד. בין המנות של Mercato (שוק באיטלקית) אפשר למצוא פיצה נפוליטנית הנאפית בטאבון, פסטות תוצרת בית, מנות דגה ובשרים – את כולן מכינים מתוצרת שמגיעה רעננה מהשוק המקומי.

ויצמן 1, עכו העתיקה

04-8222144

על הדרך המחברת בין עכו לכרמיאל מבצבצת חורשה מוריקה, שתעורר בכם סקרנות הולכת וגדלה. כאשר סוף סוף תגיעו לפתחה, המעבר דרך שער עץ יוביל אתכם לגן עדן גלילי שבמרכזו שוכנת אינדיאנה גריל בר, מסעדת שף מיוחדת במינה. אינדיאנה גריל בר השוכנת בחורשת אחיהוד בגליל המערבי משלבת סגנון של מסעדת שף גלילית עם חוויית בשרים משובחת.

כביש 85, כרמיאל

04-9019191

“אדמה” – בקתה קולינארית – ממתינה לכם בגבעת זמארין העתיקה, אשר בלב זיכרון יעקב. המקום מצא את משכנו בבית אבן משוחזר וציורי מן המאה הקודמת, עם נוף מרהיב המשקיף להרים החומים ולים הכחול המשתרע עד האופק. לבקתה אווירה ייחודית ושובת-לב – המבנה העתיק, אשר לו חצר מטופחת עם צמחי תבלין רעננים ופרחים המדיפים ניחוחות משכרים, עוטף את הבאים בשעריו ומעניק להם מיד תחושה קסומה וכובשת.

מעלה הראשונים 8, זכרון יעקב

04-6293183

הבילוי שיאפשר לכם לעלות על הסיפון, להשקיף על תיבת האוצר וליהנות מאוצרות העושים את דרכם מהמצולות אליכם לצלחת. זה מה שמצפה לכם בדרים נמו, מסעדה בחיפה המעוצבת כספינה ענקית ומאפשרת לכם ליהנות מכל הטוב שיש לים להציע. בזמן שהעיניים יתרפקו על התפאורה המרשימה של המסעדה בחיפה, החך יתענג על המנות של דרים נמו!

בן גוריון 45, חיפה

04-8555012

במרוצת השנים הפכה מסעדת דרבי בר דגים לשם נרדף למנות דגים אנינות טעם, וסללה את הדרך לפתיחת סניף נוסף, הפעם בהרצליה. במסעדת דרבי בר דגים באיזור השרון תמצאו מגוון מרשים של דגים ופירות ים טריים לצד פסטות ובשרים, במחירים שווים לכל כיס.

 

השונית 5, הרצליה פיתוח

09-9511818, 09-9508383

תפריטה של “ים 7” מציע לאורחי המקום דגים טריים, פירות-ים, בשר, פסטות ואוכל לצמחוניים, וכן מאכלים ים-תיכוניים טעימים.

 

 

רמות ים 122, הרצליה פיתוח

09-9566950

צ’לו היא מסעדה איטלקית בירושלים, עם אווירה שמזכירה כפר דייגים איטלקי. המסעדה בירושלים שוכנת במבנה אבן המשובץ במראות ססגוניים. בלב החוויה פרי דמיונו הפורה של השף והבעלים של מסעדת צ’לו, עדי כהן, מצוי תפריט על טהרת טעמי צפון איטליה. בין מנעמי התפריט תוכלו למצוא מבחר מתאבנים, פסטות משובחות ונתחי בשר מובחרים. גלידות תוצרת בית, עוגות ומבחר קינוחים איטלקיים יחתמו חוויה מתוקה.

 

 

בן סירא 18, ירושלים

02-6251132

מול נופיה המהפנטים של הטיילת ביפו שוכנת חצר גולדמן, לקול אדוות המים ולמגע הבריזה המלטפת. בעיצומה של האווירה הים-תיכונית השמחה שאופפת את המסעדה, אפשר ליהנות ממבחר מנות אהובות שמלוות את הסועדים הנאמנים של חצר גולדמן, לצד טעמים חדשים שמתווספים לתפריט במרוצת השנים. חווית הבילוי בחצר גולדמן ביפו כוללת גם אירועים פרטיים ועסקיים, בחדר פרטי או באולם הפנימי המיועד לאירוח 60 חוגגים.

נחום גולדמן 6, תל אביב

03-6822111

Claro “ברור” בספרדית, היא המסעדה הראשונה מבית השף רן שמואלי – מהשפים הותיקים והמוערכים בישראל, שכבר 25 שנים מנצח על מיזמים קולינרים חדשניים ומצליחים בארץ המטבח העדכני של Claro – Med Kitchen (מלשון Mediterranean, ים תיכוני. ועם קריצה לתפיסת הבישול המשוחררת של שמואלי), מטייל בארצות אגן הים התיכון: ספרד, צרפת, איטליה, טורקיה, יוון, לבנון וישראל

דוד אלעזר 30, תל אביב

03-6017777

ב”דה דיינר” – הדיינר של גוצ’ה – ממתינים לכם שני ברים ארוכים, האחד לאוהבי המטבח והריחות והשני לחובבי הבירות והאלכוהול. יש גם “בוטים” מדליקים, ישיבה צפופה וקומה שנייה שצופה על הסצנה. המקום מעוצב בסגנון רטרו מגניב ועכשווי, ומתכתב בחינניות עם הדיינרים האמריקאים בסטייל ובטעמים.

אבן גבירול 14, תל אביב

03-6911603

מסעדת ‘טורקיז’ קיימת משנת 1991 ושוכנת בפרויקט סי אנד סאן בצפון תל אביב, ממש בסמוך לקו המים. הסועדים נהנים מתצפית מרהיבה אל הים שמשלימה את החוויה הים תיכונית המאפיינת את המסעדה. עיקר גאוותנו היא על איכות חומרי הגלם בהם אנו משתמשים, המצטיינים בטריות ואיכות עילאית.

הרצל רוזנבלום 6, תל אביב

03-6996306

מסעדת ביסטרו שף אירופאית איכותית, ממנה ניתן לצפות מהשורה הראשונה במחזה נופי הים התיכון המרהיב, ולחוות חוויה תרבותית ייחודית המשלבת אוכל ושירות ברמה הגבוהה ביותר עם חמימות ומשפחתיות המאפיינים את המקום. המטבח הצרפתי והאיטלקי מקבלים טוויסט מרענן בדמות תבלינים אקזוטיים וים תיכוניים, המבשרים בפניכם חדשנות, ריגוש ויצירתיות מקצועית.

רוזנבלום הרצל 8, תל אביב

03-6996633

מסעדת פופינה בנווה צדק מבטיחה (וגם יוצרת) חווית בילוי ייחודית ומסקרנת. פופינה, מסעדה בתל אביב מבית מדרשם של המסעדן אמיר תורג’מן והשף אוראל קמחי, מעמידה במרכז תשומת הלב את המטבח הפתוח לעיני כל – ממנו יוצאות יצירות פאר קולינאריות המחולקות על פי שיטות הבישול השונות: בישול איטי, כבישה, אפייה, אידוי וצלייה.

 

 

אחד העם 3, תל אביב

03-5757477

מסעדת גוצ’ה הפכה למוסד תל אביבי ידוע בזכות מבחר עצום של דגים ופירות ים, אלכוהול משובח ומחירים מפתיעים. עיצוב חדשני ואווירה מהנה משלימים חווית בילוי מיוחדת במינה. שילובי ים יבשה מענגים מולידים מנות מפתיעות כמו ניוקי שרימפס ופילה ובקר שעושות שמח בפה ונעים בלב.

 

 

הברזל 7, תל אביב

03-6482999

הנאה קולינארית שעושה גלים! זו תמצית החוויה של דרבי בר דגים ברמת אביב. נצר לשושלת מסעדות הדגים המפורסמת, גם המסעדה ברמת אביב מתמחה בהפיכת אוצרות הים הטריים למעדנים אנינים מלאכת מחשבת. לצד ההנאה מדגים ופירות ים משובחים, במסעדת דרבי בר דגים ניתן לחגוג אירועים לעד 80 משתתפים. חנייה בשפע.

 

 

ברודצקי 43, תל אביב

03-6410898

מסעדת באבא יאגה קרויה על שם המכשפה, שעל פי המיתולוגיה הסלאבית שומרת על מעיין החיים. באותה הצורה מסעדת באבא יאגה מחייה את הגוף והנפש באמצעות מעדנים מגוונים מכל רחבי אירופה. במסעדה בר מאובזר שלצד המנות המשובחות יוצר חוויה קולינארית בלתי נשכחת.

 

 

הירקון 12, תל אביב

03-5167305

במסעדת ברבוניה הוותיקה תמצאו מבחר עשיר של דגים, פירות ים וסושי. בברבוניה מקפידים במיומנות רבה לשמר את טעמם הייחודי של הדגים הטריים והתוצאה – ללקק את האצבעות… בשעות הלילה הופכת מסעדת ברבוניה לבר המציע אפשרות לבילוי עד השעות הקטנות של הלילה.

 

 

בן יהודה 163, תל אביב

03-5276965

בלב ההתרחשות האורבנית של תל אביב שוכנת לה שוק, שמביאה את הצבעים, הריחות והטעמים של פעם אליכם לצלחת. המסעדה בתל אביב שוכנת בכיכר דיזנגוף ועטופה באווירה שורשית עם נעימות ים תיכוניות וחפצי נוי נוסטלגיים. מתוך המטבח הפתוח של מסעדת לה שוק, המאפשר לסועדים לראות לנגד עיניו את האוכל שינחת על שולחנם קורם עור וגידים – יוצאות מנות אותנטיות עם טעם של פעם.

לימאני הוא שמה של מסעדה יוונית בנמל קיסריה, שהוא אחד הלוקיישנים המוצלחים בארץ לבילוי מקורי ויפהפה. בלימאני מציעים תפריט בסגנון יווני-ים-תיכוני, שירות אדיב ומוקפד, מוזיקה מלאת אנרגיות חיוביות, ואווירת בר מקומי שמחה.

נמל קיסריה, קיסריה

04-6100022

יצרנו עבורכם מקום מושלם בו אפשר ליהנות עם חברים מכוס או שתיים של בירה מקומית ייחודית לצד תפריט איכותי ומעניין. כבר בכניסה ניתן לחוש באווירתו המיוחדת של המקום, העיצוב ייחודי ומזמין, כך שתזכו לחוויה כוללת מושלמת. שימוש בחומרי גלם איכותיים ומובחרים, כולל לתת, שמרים וכשות הישר מאירופה ושיטות בישול ותסיסה מבוקרות, הופכות אותנו לבית חם לאוהבי הבירה.

האורגים 2, איזור התעשייה, אילת

077-2318036

הכוכבים האמיתיים של מסעדת שצ’ופק הם הדגים. במקום תפריט סטנדרטי, הצוות של מסעדת הדגים יעניין אתכם כל הזמן במגוון מנות מתחלפות. בשצ’ופק, מסעדת דגים שנולדה בשנת 1900, הסועדים מרכיבים את המנה בעצמם באמצעות בחירת סוג הדג ואופן ההכנה.

 

 

בן יהודה 256, תל אביב

03-5441973

מסעדת “יוליה” שוכנת בחלקו הדרומי של נמל תל-אביב, ממש בקו הים, ומגישה לאורחיה את כל זאת, ועוד הרבה יותר. בתפריט הים תיכוני היצירתי תמצאו בעיקר דגים ופירות-ים בשילובי טעמים, צבעים ומרקמים שיעשו לכם שמח. הסטייל הפשוט והכובש של יוליה מתבטא בריהוט עץ נוח ומזמין, בגופי תאורה מעוצבים ששופכים אור נעים על המקום, ובהרבה חמימות, כששלושת החללים שלה מתאימים גם לעריכת אירועים קטנים וגדולים מסוגים ולטעמים שונים.

האנגר 2, נמל ת״א

03-5469777

סנט ג’ורג’ היא מסעדת יוקרה השוכנת בבית אבן יפה במתחם יפו העתיקה. המקום מתמחה במנות אשר מבוססות על שפע הדגה הטרייה שמגיעה אל מטבח המסעדה מדי יום ביומו הישר מהים הסמוך כל כך, ומציע למבקרים בו חוויה מקורית ומרגשת באחד המקומות היפים בארץ.

לואי פסטר 5, יפו

077-9975976

מסעדת דגים עם ניחוח איטלקי הנמצאת בהאנגר ביהוד. בטאטי יהוד תוכלו להנות ממנות דגים מגוונות, מסביצ’ה כמנה ראשונה ועד פילה סלמון כמנה עיקרית, או פילה דג ים על מצע ניוקי. לצד תפריט האוכל, בטאטי יהוד תמצאו תפריט יינות עשיר, בירות וקוקטיילים מיוחדים. בואו להנות ממסעדה איכותית, עם אווירה משפחתית ושירות מלב אל לב

אברהם גירון 3, יהוד

03-5392500